Ojsan!

Året 2011

Nu e jag tillbaka...

Året 2010 har det hänt så mycket så jag var inte i närheten av bloggen!

Bröllpsdagen 14/2, 3 år firade jag med min älskade man.

27/2 var Sams födelsedag , han fyllde 3 år,men han blev sjuk...Men vi firade honom ändå med lite presenterna.. 

Min födelsedag den 3 mars var lite katastrof för jag ville inte fira 40-årsdagen då.. Och jag mådde så dåligt. Än idag ångrade jag lite att jag inte ändå firade 40-årsdagen förra året..Men jag fick fina presenterna.. Är glad för dem idag. :)

22/3 var det Theas tur att fylla hela 7 år. Jag tänkte vart alla åren gick. Hon skulle börja 1 klass till hösten.. Hon var pi glad och överlycklig!

18/4, fyllde Robin 12 år. Han fixade själv festen, jag hjälpte honom lite grann.. Han var så stolt! Bra tyckte jag. Han bjöd några nära vänner till honom..Det räckte för honom..Han var glad hela kvällen.

Under våren var jag ganska sjuk och jag lät till sist att undersöka hjärtat. Ja det var pyttepytteliten fel i hjärtat så det var inte konstigt att jag svimmade många gånger under 1 år. Ska undersöka hjärtat igen om 3 år.

Sommaren:
Jag hjälpte mina stora barn att flytta till sin pappa i Kumla. Där trivs de bra, och de kommer till mig på lovet.. Det känns bra tycker jag.
Var med barnen vid plaskdammen så vi hade tur med vädret också...:)

3/8 fyllde Fanny 14 år, hon firade med hennes bästa vänner.. Vi firade henne ändå en dag så hon var glad.

13/8 fyllde Maja 9 år... Hon firade sin födelsedag med sin storasyster E som fyllde 19 år den 17/8.

De bjöd på tårta och fika.. Mysigt.

Jag var inbjuden på fest hos en god vän, h*n  fyllde 40 år. Det var så trevligt att träffa många som jag inte träffat på många år.. Det var toppenkväll och jag var ganska nöjd.

26/7 fyllde min älskade till man Peter hela 46 år.. Han och hans tvillingbror hade kalas.. Vad jag njöt den dagen, jag åt god tårta och drack kaffe.. Umgick med alla och hade det trevligt!

En helg i september for jag till Vänersborg för att fira en annan god vän. H*n fyllde också 40 år..Det var så trevligt och jag var borta från familjen för första gången!  (Då skämdes jag ändå mer att jag inte firade min 40-årsdagen :(...)

Jag var på läkarbesök flera gånger under hösten...:(
En för blodvärdet var så låg
En annat för att jag var trött, visade det sig att jag hade körtelfeber för 3 månader sen.. Inte konstigt att jag var trött..
Sen hade jag smärtor i magen hela 3 månader. På juldagen åkte jag in till sjukhuset för smärtorna blev starka..Det visade sig att jag hade bakterieinfektionen och jag åt medicin för det.  Inte kul över nyåret. Men bästa var det att smärtorna var borta när vi firade nyåret! Blev så överlycklig..

Nu är det sportlov igen, och Sam ska bli 4 år nu på söndag.. Jag fyller 41 år nästa torsdag..Funderar nu på vad jag ska bjuda på mat... Mums tycker jag.

Ha det så bra nu...

Kram på er någonstans ute!


RSS 2.0